ALLIN > ספורט > כדורגל - כדורסל > ההימור החדש של מאמן רמת השרון: צרפת תנצח בגמר

ההימור החדש של מאמן רמת השרון: צרפת תנצח בגמר

ההימור החדש של מאמן רמת השרון: צרפת תנצח בגמר

אחרי שהימר על גרמניה, מאמן הפועל רמת השרון, אורן רותם, מסכם לבקשתנו את חצאי הגמר ונערך כמובן לגמר הגדול בשבוע הבא. "היו יופי של חצאי גמר", הוא אומר. "ראינו קצב טוב עם משחקי מעבר מהירים. יש לצרפתים התקפה מוכשרת ומהירה עם קישור מאוד מנוסה. בחצי הגמר השני ראינו שלקרואטים יש כושר גופני מעולה, הם היו ממושמעים מאוד ואגרסיביים. אני חושב שמגיע לשתיהן להיות בגמר".

מה יהיה בגמר?

"לוקה מודריץ' וקיליאן אמבפה יהיו שחקני המפתח. בשביל לזכות בגביע צרפת חייבת ללחוץ את הקישור המצוין של הקרואטים ולשחק רחוק מהשער שלהם. מצד שני, קרואטיה חייבת לשים לב לשחקני הקו של צרפת ולהיות ממושמעים במשחק ההגנה. אני הולך על 1-0 לצרפת בגמר הזה, בעיקר בגלל המסורת שלה".

בנושא אחר: הפועל רמת השרון תערוך הערב (חמישי, 12 ביולי) בשעה 18:00 את משחק ההכנה הראשון שלה, מול הפועל רעננה. ביום שלישי (17 ביולי) היא תפגוש את הפועל עפולה למשחק הכנה נוסף שיערך בשעה 18:00 בקיסריה.

מאת: מערכת אול אין

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

Comments are closed.

תפריט